Etiketter

söndag 20 januari 2013

Introduktion

Gorgon magazine är ett gratis magazine för författare som känner att de har noveller som de gärna vill dela med sig av.

Så vår idé är simpel vi vill dela med oss av oupptäckta författare i Sverige inom fantasy, science fiction och skräck som skriver sina egna historier. Så har du skrivit en bra novell du längtar att få dela med dig av till  andra, är du dessutom intresserad av att få detta projektet att starta genom att vilja vara en del av våran redaktion så tror jag detta är något för dig. 

Vi är ett gratis fanzine som vill få fram författare som annars inte kan synas då det i vårt land endast finns några få novell-tävlingar och annars är det ganska omöjligt att bli upptäckt. Så här har alla oavsett ålder en chans att bli sedd och läst. Dock har vi satt gränsen så det gäller bara egen gjorda verk från grunden så inga fanfictions kommer bli accepterade, detta för att vi vill att de som har fått ihop sin egna värld ska få chansen att få visa framfötterna.
I Sverige är det ont om skräck, fantasy och science fiction, då det mest är deckare som säljs och skrivs i detta landet. Så det är just därför vi fokuserar på detta.

Det här är ett exempel på hur vårt magazin kommer bli med layout. Noveller blandat med intervjuer men även en kort recension om varje novell som ska kunna få läsarna att bli intresserade av att läsa just din novell. Vi funderar även på att ha en illustratör till varje nytt magazin som ska kunna måla varje framsida. Så det kommer i varje nummer bli en intervju med denna. Så du som författare har en chans att få din novell illustrerad men du kommer fortfarande äga din novell. Självklart äger alla illustratörer och författare rätten till sina egna verk.

Vi söker två recensenter som ska hjälpa oss att välja ut de novellerna som vi ska publicera i tidningen (exempel ser ni i tidningen här under). Men vi söker även en illustratör som hjälper oss att illustrera novellerna om författarna är intresserade. Sist men inte minst söker vi en korrekturläsare och en fotograf, fotografen om det är så att vi behöver foton till något i tidningen och korrekturläsaren för att vi ska vara säkra på att texten flyter bra i tidningen.

Läsa och ladda ner gör ni genom att trycka på pdf:en här under.

Du hade ändå inte fått betalt om du hade gått med hos oss, för ingen får betalt då detta är helt frivilligt. Detta är som sagt vad en gratis tidning online som ingen betalat för utan kan läsa fritt.

Tack för dina storsinta ord, det märks att du försöker vara professionell, men det är alltid bra att vara uppriktig men vi la upp detta för att väcka ett intresse för projektet.
Vi vill få folks intresse, just för att vi ska kunna göra denna tidning bra när vi väl startar upp den. Det uppskattas alltid att få konstruktiv feedback istället för kritik och detta är endast ett exempelnummer.


Vill du veta mer kan du kontakta oss på gorgonmagazin@gmail.comInga kommentarer:

Skicka en kommentar